Menu
Georges Lorand. Een transnationale progressieve liberaal
Activiteit
vrijdag 18 januari 2019

Nooit eerder verscheen een uitgebreide studie over de liberale volksvertegenwoordiger Georges Lorand (1860-1918). Hij is dan ook een ietwat vergeten politicus, misschien nog best bekend omwille van zijn scherpe kritiek op het koloniale beleid van koning Leopold II. Maar deze eenzijdige focus doet hem afbreuk. Hij bouwde een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk uit, wat hem tot een invloedrijk man maakte in de liberaal-vrijzinnige kringen van zijn tijd.

Georges Lorand. Een transnationale progressieve liberaal van Nathan Lauwers verschijnt in de Blauwe Maandag-reeks die “vergeten” liberale figuren en teksten opnieuw onder de aandacht brengt.

 

Het boek is een uitgave van Liberaal Archief/Liberas en Academic & Scientific Publishers (ASP) en wordt voorgesteld in Liberaal Archief/Liberas op vrijdag 18 januari 2019 om 19.30u. Wilt u aanwezig zijn, graag een mailtje naar info@liberas.eu

Bestel ook het boek via info@liberas.eu en ontvang 10% korting + gratis verzending op de prijs van € 21,95. Aanbod geldig tot 31 januari 2019.