Menu
Zie je wat ik zie? Schatten van Vlieg in Liberas
Activiteit
donderdag 1 juli 2021

Ken je Vlieg al? Ze leidt je naar vrolijke kinderactiviteiten in heel Vlaanderen. Deze zomer vindt ze ook de weg naar Liberas, waar je kan deelnemen aan een zoemende schattenjacht. Zie jij wat ik zie?
De zomer van 2021 wordt voor het tweede jaar op rij een zomer met beperkte reismogelijkheden omwille van de coronacrisis. In de collectie van Liberas bevinden zich heel wat unieke reisfoto’s. Ze brengen de kijker – als een soort teletijdmachine – terug naar toeristische plekjes tussen 1900 en 1980. Dit leidde tot een mooie tentoonstelling en zorgt toch voor een tikkeltje vakantiegevoel.
Ga mee op reis met Vlieg doorheen de leuke collectie reisfoto’s. Volg Vlieg naar de verschillende opdrachtjes tot je de schat vindt.

Schatten van Vlieg zit vervat in de tentoonstelling ‘Zonnige groeten uit… Reisfoto’s uit de collectie van Liberas’ (7 juni 2021 tot en met 3 september 2021).

Gratis activiteit, reserveren niet nodig.

 

Praktisch

  • Voor wie? Gezinnen met kinderen tussen 5 en 11 jaar
  • Waar? Liberas, Kramersplein 23, 9000 Gent
  • Wanneer? De hele zomervakantie, 1 juli – 31 augustus 2020. Tijdens de kantooruren: ma – do 9-17u., vrij 9-12u.
  • Corona? Voor de schattenjacht neemt Liberas de nodige voorzorgsmaatregelen zodat de hygiëne en veiligheid gewaarborgd zijn.
  • Nodig? Een smartphone met internetverbinding. Bij aankomst ontvang je van ons een bundeltje met de schatkaart en een stylo.
  • Duurtijd? De zoektocht duurt gemiddeld zo’n 30 min.