Menu
UPDATE coronavirus november 2021
Activiteit
dinsdag 2 november 2021

Algemeen

Liberas spant zich in om een bezoek aan het gebouw in veilige omstandigheden te laten verlopen. Met het betreden van het gebouw engageert de bezoeker zich om de algemeen geldende veiligheidsmaatregelen correct en stipt na te leven. Dit is in het belang van de bezoeker zelf maar ook in het belang van anderen.

Publiekswerking

Omwille van de nog steeds wisselende situatie in verband met de bestrijding van het coronavirus kan de agenda onderhevig zijn aan wijzigingen. Raadpleeg steeds de website voor de laatste stand van zaken of neem telefonisch of via mail contact op.

Alle activiteiten in de publieksruimtes vinden plaats met mondmasker. Bezoekers houden dus ook tijdens de activiteit het mondmasker aan op een juiste en veilige wijze. Bij activiteiten met 50 personen en meer wordt gecontroleerd op coronapas.

Er wordt ingezet op maximale ventilatie. Dit betekent dat de gevoelstemperatuur tijdens de wintermaanden kan dalen. Bezoekers wordt aangeraden de nodige voorzorgen te nemen (kleding).

De vestiaire is gesloten. Bezoekers houden jassen en kledingstukken bij zich.

Recepties en koffiepauzes zijn momenteel niet mogelijk.

Raadplegen collectie

De leeszaal van Liberas is geopend tijdens de kantooruren. Het is aangeraden om voor uw bezoek de stukken aan te vragen of de aard van uw onderzoek mee te delen. Tijdens uw bezoek dienen alle veiligheidsvoorschriften gevolgd te worden. Informeer ook steeds naar de mogelijkheden van onze digitale dienstverlening.