Menu
UPDATE coronavirus maart 2021
Activiteit
zondag 28 februari 2021

Algemeen

Liberas volgt de maatregelen die de overheid heeft uitgevaardigd om het corona-virus te bestrijden. Er wordt aangeraden gebruik te maken van het digitale aanbod op de website. Neem contact op voor hulp via e-mail (info@liberas.eu) of telefonisch (09/221.75.05).

Raadplegen collectie

Er wordt aangeraden zo veel mogelijk gebruik te maken van het digitale aanbod op de website. Het raadplegen van de collectie in de leeszaal kan enkel na het maken van een afspraak, per mail (info@liberas.eu) of telefonisch (09/221.75.05). Gelieve steeds datum en uur te vermelden, en de stukken die u wenst te raadplegen. Tijdens uw bezoek dienen alle veiligheidsvoorschriften gevolgd te worden.

Tentoonstellingen

Tentoonstellingen kunnen bezocht worden tijdens de kantooruren, reserveren is echter verplicht en kan telefonisch via 09/221.75.05.

Agenda

Omwille van de onzekere situatie in verband met de bestrijding van het coronavirus is de agenda onderhevig aan wijzigingen. Raadpleeg steeds de website voor de laatste stand van zaken. Waar mogelijk worden lezingen digitaal aangeboden.

UPDATE coronavirus maart 2021