Menu
Update coronavirus september 2020
Activiteit
maandag 14 september 2020

Algemeen

Liberas volgt de maatregelen die de overheid heeft uitgevaardigd om het corona-virus te bestrijden. De medewerkers zijn terug aan de slag op kantoor, onder strikte voorwaarden en met inachtneming van alle veiligheidsmaatregelen. Bezoek is enkel mogelijk op afspraak. Uw veiligheid en die van de medewerkers primeert.

Raadplegen collectie

Er wordt aangeraden zo veel mogelijk gebruik te maken van het digitale aanbod op de website. Het raadplegen van de collectie in de leeszaal kan enkel na het maken van een afspraak, per mail (info@liberas.eu) of telefonisch (09/221.75.05). Gelieve steeds datum en uur te vermelden, en de stukken die u wenst te raadplegen. Tijdens uw bezoek dienen alle veiligheidsvoorschriften gevolgd te worden.

Activiteiten

Het aantal deelnemers per activiteit is beperkt. Om iedereen de kans te geven de activiteiten te volgen, zullen sommige online te bekijken zijn. Meer informatie hierover vindt u op de website. Aanmelden op voorhand is steeds verplicht.

Tentoonstellingen

Het aantal toegelaten personen in de Blauwe Zaal is beperkt. Indien u spontaan een tentoonstelling wenst te bezoeken, kan dit enkel als er op dat ogenblik geen andere activiteit plaatsheeft. Er wordt daarom aangeraden uw bezoek op voorhand te melden via inschrijven@liberas.eu.

Agenda

Omwille van de onzekere situatie in verband met de bestrijding van het coronavirus kan de agenda onderhevig zijn aan wijzigingen. Raadpleeg steeds de website voor de laatste stand van zaken.

Update coronavirus september 2020